cczzxx22

Der er intet som et godt afkølet glas rosé på en varm sommerdag. Din omgivelser virker automatisk mere rolige, uanset hvad der sker rundt omkring dig. 

Det er ligegyldigt om glasset nydes før, under eller efter maden, så kan de hjælpe dig med at glemme den travle hverdag, så du får den rolige pause, som du fortjener. 

Børnene løber måske rundt i haven med en is i hånden og leger med jeres hund og dens nye legetøj. 

Hund

Vælg den rigtige vin 

Vi ved allesammen godt, at en flaske vin ikke bare er en flaske vin. Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige vin til netop din smag, dit humør og selvfølgelig anledningen. 

Når du udvælger den i vinkælderen eller køber den i butikken, så brug lidt ekstra tid på at sætte dig ind i de forskellige vin. Når du har udvalgt den rigtige vin, så bliver selve oplevelsen også meget bedre, og du vil huske det resten af sommeren.

Familiemiddag

Del glæden med hinanden

De dejlige timer udenfor kan være særlige for jer alle sammen. Selvom dine børn ikke er gamle nok til at nyde et glas vin med dig, så brug tiden på at skabe nogle sommerminder med hinanden. 

Det er ofte de simple tider, hvor man bare nyder øjeblikket og hinandens selskab, hvor man virkelig kan mærke hyggen og kærligheden i familien. 

Det er derfor vigtigt at alle i familien er med i det. Både store som små, også jeres hund. Den kan heller ikke få et glas vin, men den får samme glæde og fornøjelse ud af et nyt stykke legetøj. Hvis det virker lidt uoverskueligt at skulle en tur forbi dyreforhandleren, så kan du også købe det mens du sidder på terrassen. Du kan nemt finde det, du leder efter online på canem.dk. Så kan du nemlig bruge tiden på familien og ikke mindst vinen.