cczzxx22

Vin skal nydes og er du en af dem, der virkelig sætter pris på et glas lækker, afkølet hvidvin eller rosé eller en dyb, tempereret rødvin, så kan dine omgivelser være med til at løfte oplevelsen op på et højere niveau. Hvad enten du vil sidde i stuen og læse avisen eller på terrassen og kigge på ungerne, der leger i sandkassen, så skaber de rette omgivelser en endnu bedre smag og et minde, der holder længe efter, flasken er smidt i containeren. 

vin og lækker mad udendørs

Kølig hvidvin på terrassen

Når du nyder et fantastisk gals kølig vin på terrassen med din elskede eller en god ven, så skabes der en hel speciel stemning. Roen falder over kroppen, dagens stress og opgaver forlader hovedet og det er pludselig muligt bare at være. 

Din have og din terrasse er et helle, hvor du kan slappe af og bare nyde fritiden og de mennesker du vil dele den med. Men i mange moderne huse kan det også betyde, at du deler havetiden med både naboer og forbipasserende de første mange år, fordi hækken omkring haven endnu ikke er etableret og derfor giver frit udsyn til både bede og mennesker udefra. 

Du behøver dog ikke at vente flere år på at få en rigtig hæk – det er jo ikke alle, der har tid til at sove i hundrede år, mens en tjørnehæk vokser op omkring slottet. På https://faerdighæk.dk kan du finde al den information du skal bruge om færdighæk. Færdighæk er store, veletablerede hækplanter klar til at anlægge en flot, høj og kraftig hæk om din have – uden ventetid. Det koster godt nok lidt mere, men du får også rigtig meget frihed og privatliv for pengene du lægger i hækken.

to glad hvidvin på terrassebord

Blød rødvin i sofaen

Er du mere til at nyde et godt glas rødvin i sofaen, mens du holder dig opdateret på verdenssituationen på enten fjernsynet eller i avisen, så er det også en skøn mulighed for at slappe af og bare være i nuet. 

Det er dog de færreste i dag, der stadig får avisen ind ad døren i den klassiske papirform. Langt de fleste af os læser vores nyheder på nettet, hvor vi også finder inspiration til indretningen, shopper og bestiller vores dagligvarer. Det er langt mere praktisk og du får en bredere strøm af information fra flere forskellige kilder samtidig med at du selv kan bestemme, hvor meget af det du vil læse og om du hellere vil have en anden vinkel på historien. På Dagens.dk kan du læse en skøn blanding af nyheder, sladder, inspiration og meget mere uden at få sorte finger eller skulle sætte vinen fra dig, hver gang du skal bladre. Det er en let og hyggelig løsning.

Når du sidder og får et godt glas vin kan det også være en anledning til at lægge telefonen eller tabletten væk og bare tale sammen. Vi har en tendens til at glemme at være samme og nyde hinandens selskab uden at sidde med en eller flere gadgets online imens. Det er rigtig ærgerligt, for der er ikke noget bedre and at drikke et godt glas vin sammen, nyde smagen og hinanden – det er godt for kærligheden og nærheden. Man skal ikke undervurdere værdien af at se og høre hinanden og en pause sammen, med et godt glas vin kan være den oplagte mulighed for at skabe en ny tradition for at være sammen og nærværende hver dag. Det er en fantastisk forkælelse for jer begge i dag og i fremtiden.