cczzxx22

Vi lever i en travl tid. Uanset om vi er studerende, har fuldtidsarbejde eller på dagpenge, så er der altid noget at se til. Vi render rundt fra Herodes til Pilatus og glemmer nogle gange at toppe op, slappe og bare nyde hinandens selskab.

Derfor skal du engang imellem sætte tempoet ned og huske at forkæle dig selv. Den bedste måde at gøre det på, er at tage en hel dag ud af kalenderen hvor der ikke skal ske andet end at du skal hygge dig. Kontakt dine bedste veninder og få dem med på ideen. Hvad skal i lave for at slappe af? I skal naturligvis drikke vin, men det er først senere på dagen. Nogen solen begynder at kysse horisonten, skal den første flaske trækkes op, men inden da skal i have en god, lange afslappende dag.

stress

Start dagen med morgenmad eller brunch

Hvis en dag skal bære afslappende, kan det ikke nytte noget at I står tidligt op og stresser for at nå en hel masse, og I skal i hvert fald ikke selv lave morgen. Aftal at mødes senere end normalt. Hvis du plejer at stå op kl. 7, så stå i stedet op klokken 9 og lav aftal med de andre at mødes på en cafe kl. 10. Så kan i starte dagen i et roligt tempo.

Caffeen i vælger skal gerne sælge noget lækker mad, men det må også gerne være lidt sundt. En forkælelsesdag skal nemlig være fuld af god mad for både krop og sjæl. I skal altså ikke starte dagen med en fedtet burger, men find en cafe hvor i kan få noget veltilberedt og velsmagende mad som giver jeg energi til resten af dage.

I får nemlig brug for det til jeres næste aktivitet.

Meld jer på et yogahold

Nu kan det godt være I tænker at motion ikke ligefrem var det i havde i tankerne, men I skal ikke være bange. Yoga kan være hårdt, men det er ikke et maratonløb. Faktisk er yoga noget af det mest afslappende man kan lave fordi man blander meditation med fysisk aktivitet.

Den er ingen tvivl om at når I er færdige, så vil i føle at jeres tanker er i ro og jeres krop er i ro. Yoga afstresser både krop og sind.

yoga

Og lad så vinen flyde

I fik god mad, i her fået brugt kroppen og renset hovedet, så nu er tiden inden til at der skal hygges løsne tøjlerne en smule, og ja, det betyder at i skal slutte dagen af med at drikke en god flaske vin… eller to.