cczzxx22

Leder du efter en lille sideindtægt, som kan give et ekstra økonomisk tilskud? Her kan du få nogle gode idéer til, hvordan du tænker ud af boksen og gør din hobby til en investering og ligefrem en indtægt i det lange løb. Det handler helt grundlæggende om at se muligheder, hvor man ikke normalt ville tænke på at der var penge at tjene. Start derfor med at lægge alle dine konventioner, begrænsninger og negative indstillinger til side, før du læser videre.

Lommeregner

Brainstorm vidt og bredt

Okay, når du nu skal finde på idéer, er det vigtigt ikke at starte med at være for skeptisk. Først gælder det om at sige ja til alt, hvad der popper op i hovedet, og derfra kan man så begynde at begrænse sig til de mere realistiske muligheder.

Et eksempel: måske kommer du til at tænke på intimsfæren og det, der foregår i sengen mellem to mennesker. Sexlivet er et ømt emne for mange, men det er også et emne, for folk er villige til at betale nogle penge for nogle produkter, der kan hjælpe dem. Hvis man for eksempel har brug for en spray til at hjælpe én med at holde længere, vil man sandsynligvis helst bestille den på nettet. Det er denne type forståelse, viden og intuition, du skal udnytte, når du vil tjene penge. 

Det behøver faktisk ikke at være din hobby. Hvem har for eksempel sådan et produkt som sin hobby? Eller at blande sig i folks intime liv? Men derfor kan der stadig være et marked. Når blot man åbner sin horisont op, er der faktisk et marked næsten uanset hvor, du kigger. Så derfor: gør det til din hobby at tænke kreativt og uden så mange fordomme, for så blomstrer idéerne frem.

 Investering

Vælg noget, du ved noget om

Når alt dette så er sagt, er det dog også en stor fordel, hvis du ved noget om det, du bevæger dig ind i. Og det er netop derfor, at det er en god idé at vælge noget, som er din hobby i forvejen. Det kunne så for eksempel være lækre vine. Ved du noget om vin, er der to centrale fordele, når du begiver dig ud i at lave vinguide, importere vin eller andet i vinbranchen.

For det første er din viden en fordel, fordi det betyder, at du ikke behøver at bruge lige så meget tid på research. Når du allerede ved noget om emnet, ved du, hvor du skal starte, og du skal bruge dét mindre tid på at forberede projektet.

For det andet, og det er måske det vigtigste, så bliver din idé eller virksomhed noget, der rent faktisk interesserer dig. Hvis du arbejder med vin, og du interesserer dig for vin, så bliver dit arbejde til din hobby, og det er jo skønt.