cczzxx22

Vin er noget man lære at sætte pris på med alderen. Nogen sætter pris på alle former for vine, og andre holder sig konsekvent til enten rød-, hvid- eller rosé vin. For nogen handler vin blot om hvilken er billigst og har den højeste alkoholprocent, for mange andre er vin næsten en hel kunstform i sig selv.

Falder du i den sidste kategori har vin nok overtaget en stor del af dit liv. Hver gang du laver mad tænker du på hvilken vin der ville passe bedst til kødet, og når du er nede og handler er det svært ikke hurtigt at tjekke deres vinselektion.

En af ulemperne ved at have vin som en fritidsinteresse, er at de rigtige gode flasker vin sjældent er de billigste. Du kan finde flasker vin til 23 kr. i det nærmeste supermarked, og du kan finde vin til over 5000 kr. i butikker specialiseret i dyre vine.

Har du derfor fundet dig en yndlings i den dyre kategori, er din pung nok ikke den største fan af hvor hyppigt du er fristet til at købe den. Der er dog heldigvis måde at komme udenom pungen, og få stillet tørsten alligevel.

hvidvin

Et lån med uventede fordele

Der er ingen skam i at tage et lån, heller ikke for at købe vin. Vin er en oplevelse i sig selv, en undskyldning for at sidde omkring bordet og snakke om hvad du er passioneret omkring. Så du får altså en del mere for pengene end blot en flaske fremragende vin.

Vin har måske eksisteret gennem flere tusinde år, men den tidsalder vi befinder os i nu, er nu alligevel domineret af det teknologiske. Alt kan efterhånden købes på nettet. Huse, en traktor, bland-selv-slik, ja, også de dyreste og mest eksklusive vine du kunne forestille dig.

Du er ikke længere begrænset af det udvalg der er i nærmeste radius, du kan sågar købe vin internationalt, hvis det er det du foretrækker.

Derfor er et lån hos L’Easy det perfekte lån for dig. Du kan låne fra 10.000 kr. hos L’Easy, og til forskel for mange andre butikker der har en aftale med en anden part, så forhandler du direkte med L’Easy når du tager et lån hos dem.

Som en ekstra bonus, har du en del penge at spare hvis du også står og mangler en ny computer som du kan researche din vin på. L’Easy tilbyder nemlig fænomenale månedlige priser når du køber elektronik hos dem – og igen går finansieringen direkte igennem dem. Du kan få en splitter ny bærbar til helt ned til 129 kr. om måneden.

Det er der ikke mange andre forhandlere der kan tilbyde dig.

iPad

 

Altså det er jo en særlig anledning

Er du ikke komfortabel med at tage et lån, eller føler du ikke det er vejen for dig, så kan du altid ønske dig de helt dyre vine i gave. Vin er en klassisk gave at give, om det så er relateret til din fødselsdag, dit bryllup eller noget helt tredje.

Ved gæsterne at du er en vinentusiast vil det helt sikkert ikke være nogen overraskelse at se vin på din ønskeliste, og er de i tvivl om hvilken vin der vil være din favorit, kan du altid håbe på et gavekort.