cczzxx22

I en tid med materiel velstand kan det være svært at finde gaver til venner og familie. Om noget, så har de fleste af os allerede flere ting end vi kan bruge. Det er trælst, at modtage gaver man ikke kan bruge til noget. Især når man for høflighedens skyld skal foregive begejstring over noget der i bedste fald får en plads i glemmekrogen. 

Intet under, at oplevelsesgaver er så populære som aldrig før. Oplevelsesgaver løser problemet med alt for mange ting, fordi de ikke er materielle. En anden fordel er, at du kan indløse dem når det passer dig bedst. Oplevelsesgaver kan være store eller små. Med en oplevelsesgave giver du direkte glæde til en kær ven.

Det er nu nemt og fleksibelt

Da de første oplevelsesgaver kom på markedet, var teknologien endnu ikke helt klar til dem. De var sådan set forud deres tid. Dengang kom oplevelsesgaver på en CD. Ideen var udmærket, men proceduren var temmelig bøvlet. Det kunne tage rigtigt lang tid, at indløse sådan en gave. Og det kunne være også en ret så frustrerende oplevelse.  

I dag er der ingen slinger i valsen længere. Nu sker det hele online. Det tager kun et par minutter at gøre en virtuel gave til virkelighed. Og mulighederne er nærmest uendelige.

rockkoncert

Der er noget til alle smag

Oplevelsesgaver er i dag helt vildt alsidige. Du kan finde hvad som helst, og der er med garanti noget til alle. Oplevelsesgaver strækker sig fra restaurants besøg og biografbilletter til de mest ekstreme sportsoplevelser som faldskærmsudspring, og en tur i en Formel 1 racerbil. Snart kommer der nok også rumudflugt på menuen. 

Til aktive mænd er adrenalinsus oplevelser meget populære. Mænd elsker bare adrenalinsus. Her kan du helt sikkert finde en gaveide til ham.

Hvis han ikke er så meget til bungyjump, dykning med hajer, eller paragliding, så er der også pølsekursus, romsmagning eller en stilfuld barbering. Uanset hvad fyren er til, der findes med garanti en oplevelsesgave til ham, som han bliver glad for. Oplevelsesgaver omfatter simpelthen alt der kan karakteriseres som en oplevelse.

paragliding båd

Fremgang i branchen

Oplevelsesgaver er en branche i voldsom vækst. Og der er intet der tyder på at det foreløbigt vil ændre sig.  Her kan du læse hvad TV2 siger om emnet.

Vi bruger hvert år milliarder på gaver. December måneden topper altid pga. jul. Der shopper vi for ca. to milliarder kroner flere end ellers. Det meste er til gaver. Sidste år var omsætningen i december på over 8 milliarder kroner, og oplevelsesgaver har år for år taget en større del af kagen. 

Har du endnu ikke prøvet det? Så er det måske på tide at du gør. Der findes med garanti også noget der kan gøre dig glad. Oplevelsesgaver er gaver. Men hvem siger at du ikke indimellem må forkæle dig selv med en dejlig gave?