cczzxx22

Er der noget mere fantastisk end Italien? Ja det skulle da lige være italienske vine. Er du lige så bidt af den gode smag og støvlelandet, så burde du overveje en rundtur til nogle af Italiens mange vindistrikter og smukke egne. Her vil du kunne smage dig igennem det store land og komme hjem med rygsækken fuld af gode minder og ikke mindst god vin. I denne artikel tager vi dig igennem nogle af de bedste steder at nyde et glas i Italien, samtidig med at du vil kunne læse om de gode ideer til at komme rundt i landet og smage dig frem.

Mousserende Piemonte

Det italienske Piemonte vil komme til at overraske dig på alle måder. Her finder du smukke steder, bjerge og dale. Her rammer frosten druerne og danner dermed god base for nogle af Italiens bedste mousserende vine. I Piemonte vil du komme til at smage pirrende vine med et syrligt spil på tungen, samtidig med at vinen ofte er ret sødmefyldt på grund af frosten, som rammer druerne i slutningen af efteråret. Piemonte er et oplagt sted at besøge hele året rundt. Her kan du opleve et snedækket Italien om vinteren og et varmt og frodigt landskab om sommeren. Uanset, så er området fantastisk for vin og mad entusiasten, da det også er i netop dette område, at italienerne blandt andet finder nogle af deres bedste trøfler.

Italien

Amarone i Verona

Højt hævet over andre vine og somme tider også alt for overvurderet står amarone vinen. Heldigvis er der intet snobbet over den kraftige vin, når du besøger den hjemegn. Tværtimod, så vil du her kunne nyde et glas god kraftig rødvin på en afslappet og nede på jorden måde. Det er som om at amaronen passer ind i omgivelserne. Verona er en lille italiensk storby med store armbevægelser. Måske er det historikken med Romeo og Julie, eller måske er det bare fordi egnen altid har været rig både økonomisk og kulturelt. I hvert fald er den kraftige vin et fuldstændig fantastisk supplement til byens brændte farver og livlige atmosfære. Indtag et glas på byens torv med udsigt til statuer, Julies fødehjem, et virvar af turister og rige italienere. Der er ikke noget så fantastisk som Italien med store armbevægelser og kraftig smag. Et must på egnen er risotto lavet på amarone – en himmelsk mundfuld, som bør deles af to. Her får du virkelig smag og kraft for alle pengene.

Kraftig vin fra Puglia – Italiens hæl

I det sydlige Italien laver de også lækker kraftig vin med den der krydrede smag, som går så godt til den fede italienske mad. I Bari vil du bevæge dig rundt imellem hvide huse og larmende italienere, mens duften fra restauranterne vil ramme din næse. Her kan du nyde skaldyr, fisk og ikke mindst Puglia vin.

Puglia

Råd til luksus med betting

En tur til Italien koster. Men du kan forsøde tilværelsen ved online betting. Er du god til det, vil du hurtigt have tjent til det ekstra glas fantastisk vin, på din rundtur i støvlelandet.

I bil mellem Italiens mange fristelser

En god måde at opleve Italien på er ved at køre rundt. Smag dig frem imellem hver egns særlige kendetegn og giv dig god tid til at gøre holdt, når noget frister. På den måde vil du have alle de gode forudsætninger for at finde netop din yndlings egn og ikke mindst yndlings vino.